REMAKE

Resenje za 4V5 partije

Svaka partija League Of Lengends-a treba da bude teška za pobedu i izazovna za obe strane.Sa tim na umu , opcija /remake ti omogućava da "kliknes dugme izadji" na početku partije koja se igra 4V5,izbegavajuci zabrane i mogućnost da nastavis dalje da igras.Evo kako to radi:

  1. Ako se igrac diskonektovao ili je AFK(Away From Keayboard) barem 90 sekundi do 3. minuta i nije napravljen "first blood"(prva smrt u partiji),svi igraci u timu sa manje igraca su obavesteni preko poruke u ćaskanju da mogu da idu "remake"
  2. Svi igraci u to timu imaju 1 minut da glasaju tako što će napisati /remake u ćaskanju
  3. Ako barem dvoje od četvoro glasa ZA, partija se zavrsava.
  4. Svi igrači koji su bili konektovani u partiji se praktično prave da se partija nikad nije ni dogodila, čime niti gubie niti dobijaju LP/IP/XP, i nema promene u W/L rezultatu.
  5. Diskonektovan igrac dobija punu kaznu u vidu LP poena i dobijaj LeaverBuster(sledecih 5 partija mora da ceka 20 minuta pre nego što počne partiju)
  6. Ranked:Da bi zastitili konkurentan integritet, Diamond V i iznad igrači će takođe dobiti gubitak kada je igrač u njihovom timu diskonektovan.pazićemo na ovo ograničenje da vidimo da li treba da se proširi na niže rankove.

/Remake izlazi na testiranje na NA server tokom patch-a 6.11 i globalna lansiranja ne bi trebalo da budu daleko.